Välkomna till Bkk- Karlskronas blogg! Här kommer ni följa vad som händer på läger vi arrangerar och hur det går på tävlingar och mycket annat.

måndag 20 maj 2013

Graderingsläger+svartbältesgradering (18-19/5)

















I helgen var det dags för graderingsläger med sensei Paul Kee och sensei Nicklas Krona. Vi hade stort antal deltagare på plats ur alla grader vilket var härligt att se! Man kände i luften hur graderingen för de flesta närmar sig med stormsteg, nu är det bara en vecka kvar och träningen i helgen gav många en stor skjuts på vägen att sätta alla knepiga tekniker till sin gradering. Alla fick utmanas och prova nya saker men även öva till sin egen gradering så nu håller vi tummarna för att det ska gå vägen för alla i nästa vecka. Sammanlagt blev det ca 7 timmars träning över hela helgen, extra bra kämpat till er som orkade alla passen. Alla gjorde sitt bästa och verkade ha väldigt roligt och lärde sig något vilket självklart var vårt mål med hela lägret. Som sagt var det kul att se så många på plats.



Bedömning på graderingen, sanningens minut!
På söndagen efter träningen var det dags för svartbältesgradering för tre personer. Marcus Hansson till shodan, Simone Wiss till nidan samt Martin Krona till sandan. Alla var totalt slut efter lägret men vi kämpade på med de sista krafterna vi hade kvar vilket ledde till att alla tre klarade sin gradering och trotts hårt slit och nära till kollaps (gråt och svimning för min del) så slutade det med ett leende på läpparna. Känns ju konstigt som en av de
graderade att gratulera oss men ja
g gör det ändå. Bra kämpat och grattis till de nya graderna!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar